Archived posting to the Leica Users Group, 2011/04/06

[Author Prev] [Author Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Author Index] [Topic Index] [Home] [Search]

Subject: [Leica] Back, sort of
From: photo at (Nathan Wajsman)
Date: Wed, 6 Apr 2011 20:24:52 +0200
References: <>

Well, the problems have been fixed, and I am now back in my usual guise.


Nathan Wajsman
Alicante, Spain


On Apr 6, 2011, at 7:45 AM, Nathan Wajsman wrote:

> OK, so while my normal e-mail is being fixed, I am back on with this here
> identity. The problem I have is that the incoming mail server associated
> with the address with which I am usually reachable, photo at 
> stopped working about 22 hours ago. I can still send messages. The web site
> works fine too. The hosting provider will hopefully fix
> it today, I raised a trouble ticket last night, but in the meantime I can
> get my fix here via Gmail.
> Thanks to those who commented on PAW 13:
> Lluis, the problem with my e-mail have nothing to do with my PAW web site
> (that is a completely different provider, hosted in Denmark), so if it was
> down when you visited, it must have been a momentary blip. It works OK now.
> Thanks to Ric, Jim, Philippe and Jayanand for looking and commenting! And
> most important, belated Happy Birthday to Jim!
> Cheers,
> Nathan
> -- 
> Nathan Wajsman (nwajsman at
> _______________________________________________
> Leica Users Group.
> See for more information

Replies: Reply from jhnichols at (Jim Nichols) ([Leica] Back, sort of)
In reply to: Message from nwajsman at (Nathan Wajsman) ([Leica] Back, sort of)